Vizion VVS – Et mindre VVS firma

Vi har været et selvstændig VVS firma i mere end 9 år, og dette har givet os rigtig god erfaring med alt inden for VVS. Vi tilbyder udskiftning og installation af alt inden for hårde hvidevarer, og hvis din opvaskemaskine pludselig gør knuder, står vi altid parate til at komme dig til undsætning.

Vi udfører både VVS opgaver for private, såvel som erhverv. Ingen opgave er hverken for lille eller for stor, og vi tager alle opgaver lige seriøst, og møder altid op med et smil og en positiv attitude.

Den vakse VVS Butik

Vi er langt fra den største VVS butik i Danmark, men det ser vi kun som en fordel, da det gør, at der er kortere proces, bedre intern, såvel som ekstern, kommunikation, og du vil altså stå med en færdig løsning langt hurtigere, end hos de større VVS firmaer.

Hos os vil du også opleve langt færre fejl og andre tidskonsumerende ubehageligheder. Disse fordele kommer både os, som VVS firma, til gode, men så sandelig også vores kunder. Vi kan nå mere og dermed tilbyde en lav pris på vores VVS arbejde, som de færreste VVS butikker kan konkurrere med.

Hellere lille og vågen end stor og klodset.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.