Reparation af forsikringsskader

Vandskader, bygningsskader, samt fugt- eller rådskader hører alle under betegnelsen forsikringsskader.

Er din bolig ramt af skader, som er forårsaget af eksempelvis uvejr eller indbrud, så rykker Vizion VVS gerne ud og reparerer skaderne hurtigst muligt.

Vores dygtige fagmænd udfører stort set alle former for udbedring eller reparation af VVS forsikringsskader. I forbindelse med storm og voldsom regn, vil mange bygninger og huse som regel blive ramt af vand- eller stormskader.

Vi udfører gerne reparationer af forsikringsskader og vandskader, der kan være sket i forbindelse med skybrud eller storm, og som derfor kræver akut opmærksomhed.

Blikkenslagerarbejde ved forsikringsskader

Pludseligt opståede skader er selvfølgelig aldrig populære, og her hos Vizion VVS ved vi, hvor meget, det kan haste at få foretaget en udbedring af forsikringsskader, især hvis det gælder vandskader. Hvad enten det gælder et utæt tag, et rør, der lækker eller tagrender, der er gået i stykker i stormen, står vores bemanding klar til at udføre udbedring af forsikringsskader inden for VVS-arbejde, hvad end skaden måtte være. Husk altid at undersøge hvilke skader, dit forsikringsselskaber dækker, da dette ikke er fælles for alle forsikringsselskaber, før du bestiller.

Kontakt os dog meget gerne for et uforpligtende tilbud på udførelse reparation af tag, udskiftning af tagrender og nedløbsrør eller anden reparation af forsikringsskader inden for VVS, og lad os råde dig til den bedste løsning.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.