Har du et toilet, der løber?

Er der uro i vandoverfladen i dit wc, er det et tydeligt tegn på, at du har et toilet, der løber, men vandspildet kan både være mere eller mindre synligt. Der findes forskellige metoder til at kontrollere, om du har et toilet, der løber; eksempelvis kan du holde et stykke pap mod kummens bagside, og tjekke, om dette bliver vådt. Denne metode kan muligvis løse mysteriet omkring en høj vandregning.

Et toilet, der løber – hvad enten det er meget eller lidt – kan nemlig let forårsage store ekstra vandregninger, hvis det ikke bliver stoppet hurtigst muligt. Ældre toiletter har ofte tendens til at løbe mere end de nyere modeller, der har både stort og lille skyl. Vælger du et af de nyere toiletter, udfører Vizion VVS gerne en eventuel reparation af toilet til en overkommelig pris.

Reparation af toilet, der løber

Vores dygtige fagmænd kan hurtigt vurdere, hvorfor dit toilet løber. Oftest skyldes det, at den lille gummiring eller bold i bunden af cisternen ikke slutter ordentligt tæt, og hvis denne gummiring er blevet løs på grund af kalk eller andre urenheder, skal cisternen rengøres. Hjælper dette ikke, så kontakt Vizion VVS.

Kontakt os, hvis du har et toilet, der løber. Vi foretager reparation af toilet, uanset hvad grunden måtte være.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.