Gasservice fra A-certificeret VVS-firma

gasservice certifikatHos VizionVVS er vi et A-certificeret VVS- og gasservice firma. Det er altid firmaets specialist i gasservice, vores mester René Larsen, der personligt laver gasservice og tjek af husstande med gas. Vi lægger stor vægt på et ærligt håndværk og økonomiske
besparelser for vores kunder.

Vi tilbyder gasservice i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi er et af de billigste A-certificerede VVS-firmaer på markedet, der tilbyder gasservice – samtidigt har vi fokus på stolt høj faglighed og et solidt håndværk inden for service af gasfyr.

Vores gasservice består blandt andet af:

  • Hovedsyn og eftersyn af hele gasfyret
  • Rensning og reparation af gasfyret
  • Indregulering og opstart af gasfyret
  • Kontrol af gasinstallation
  • Kontrolmålinger for optimal forbrænding
  • Udskiftning af sliddele ved anlægsfejl

Vi skifter dog ikke kun for at skifte – vi arbejder med gasservice, som var det på vores eget gasfyr.

Tillid er en stor del af vores daglige arbejde, og hvis du vil have økonomiske besparelser, men samtidigt gasservice af højeste kvalitet – skal du ringe til os.

Mangler dit gasfyr service?

”En gasmester du kender.”

Det er altid vores mester, der kommer ud og laver jeres gasservice. René Larsen har installeret og serviceret over 1.000 gasfyr i sin karriere, så en kvalitetsbevidst gasservice er en selvfølge hos VizionVVS.

René Larsen, vores mester, er autoriseret med et A-certifikat, og han har gennem mange år arbejdet med gasservice. Oplever du problemer med gasfyret i husstanden, er René Larsen på udkald og kommer hurtigst muligt til din husstand. Grundet vores ydmyge størrelse vil I altid få leveret gasservice, som vi kan stå ved – da det forhåbentlig er den samme person, som du ringer til, når du i fremtiden har brug for en ekspert i gasservice.

Rådgivning til rådighed

Vi har mange års erfaring med gasservice og installation af fabrikater såsom Weishaupt og Viessmann, men vi arbejder også inden for flere diverse kvalitets-fabrikater. Er du utilfreds med kvaliteten af dit nuværende gasfyr, giver vi også altid gerne rådgivning og vejledning inden for det bedste valg af gasfyr eller gaskedel til din pågældende husstand.

Vi tilbyder nemlig også salg af et gasfyr, der kommer fra et miljøvenligt kvalitetsfabrikat – samtidigt også installation, opsætning og gasservice af samme. Du kan læse nærmere om nyt gasfyr eller gaskedel og opsætning disse her.

Typiske tegn på at dit gasfyr mangler service

Her er nogle af de typiske problemer, som mange oplever, når ens gasfyr mangler service.

  • Det varme vand og varmen i hjemmet kommer og går
  • Gasfyret går ofte i stå
  • Fejlmeldinger i display på gasfyret
  • Der kommer hylende lyde eller lignende

En god pris på gasservice

Vi er et af de billigste på markedet inden for gasservice. Vi arbejder ikke med abonnement-aftaler på gasservice, grundet at vi udelukkende har én ekspert der er autoriseret med A-certifikat i firmaet – vores mester René Larsen. Derimod kan du altid forvente, at når mester kommer ud, kender han jeres gasfyr, og han har altid fokus på god personlig service og høj kvalitet – samtidigt med at vi er et af Danmarks billigste gasservice firmaer.

Dette er et godt alternativ til dig, der ikke vil binde dig på abonnement, men som mangler en tilregnelig og pålidelig gasmester til her-og-nu gasservice. Tillid er et nøgleord for os, og vi leverer altid en ekstra ydeindsats med fokus på en løsning, der skaber det bedste resultat til den bedste pris for jer.

Pris for et fuldt gasservice: 1.040 kr. ekskl. moms.

Ved udskiftning af sliddele kommer materialer ud og denne pris, men som sagt: ”Vi skifter ikke kun for at skifte”.

Kom i kontakt med os

Står du i situationen, hvor dit gasfyr mangler service – så ring til os på telefon 40 83 88 38 eller skriv en mail på info@vizionvvs.dk.

Søger du et uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr til husstanden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Pris på gasservice

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.