Lækagesporing – Kunsten at spore en lækage

En dryppende vandhane er én ting, men at spore en lækage, som er skjult, er noget helt andet. Måske er der gået hul på et vandrør inde i en væg på første sal, og det har fundet vej ned til kælderen. Så ligner det jo, at det er i kælderen, der er en lækage, selvom dette ikke er tilfældet. Det er i sådanne tilfælde at vores ekspertise inden for lækagesporing, virkelig gør en forskel.

Vi behøver nemlig ikke at rive halvdelen af huset ned for at spore en lækage. Vi har mange års erfaring inden for lækagesporing, som gør os til de førende på markedet.

I tilfælde af lækage

Hvis du har en lækage, så ring til os så hurtigt, som muligt. Det er vigtigt at igangsætte lækagesporing så hurtigt, som muligt. Man kan nemlig aldrig vide præcis, hvor lang tid, det har stået på.

Vi forstår naturligvis vigtigheden af at få løst sådanne problemer så hurtigt, som muligt, og er derfor klar til at rykke ud med meget kort varsel. Ring til os allerede i dag, så vi kan sende en af vore mange kompetente medarbejdere ud og spore din lækage.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.