Hurtig montering og reparation af opvaskemaskiner

Lad Vizion VVS stå for monteringen af din nye opvaskemaskine, og undgå fejl, såsom at montering af vandtilgang og -afgang bliver gjort forkert. Ved at lade os stå for monteringen af din opvaskemaskine, sikrer du dig, at den bliver sat korrekt op efter alle kunstens regler, og vi forlader ikke opgaven, før det hele virker optimalt.

Reparation af opvaskemaskine

Er din opvaskemaskine ved at blive lidt træt, og vasker den markant dårligere, end da den var helt ny? Fortvivl ikke – Der er gode chancer for, at en simpel reparation af din opvaskemaskine, vil få den til at spinde som ny. Det er ofte kun mindre reparationer af din opvaskemaskine, der er nødvendig. Dette kan eksempelvis være en simpel udskiftning af en ventil, eller en hurtig rensning af varmeveksleren, og så er det jo lidt ærgerligt at gå ud og købe en helt ny opvaskemine til mange gange prisen for, hvad en reparation koster.

Undgå unødigt at købe en ny opvaskemaskine – Ring i stedet for til Vizion VVS og lad os rådgive dig til den bedste og billigste løsning for lige netop dig. Vi kommer gladeligt ud, og hjælper dig med monteringen af opvaskemaskinen.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.