Varmepumper – En fantastisk og alsidig teknologi

Når man i VVS verdenen taler om varmepumper, er der, som oftest, tale om jordvarme. Jordvarme er jo også en fantastisk teknologi, men det er faktisk ikke det, som definerer en varmepumpe, for de gør hverken mere eller mindre end det, som navnet foreskriver. De pumper nemlig varme.

Teknologien er i virkeligheden meget simpel, lidt ligesom et køleskab, hvor varmen bliver flyttet inden fra køleskabet til uden for køleskabet. Så varmepumper er altså lidt ligesom omvendte køleskabe. Hvis man skal varme et helt hus op om vinteren, kræver det dog lidt ekstra, hvis det skal være økonomisk forsvarligt. I forhold til jordvarme, kræver det for eksempel, at grunden er stor nok, til at man kan få plads et system af underjordiske rør, hvor varmen kan hentes fra.

Varmepumper er også grøn energi

Varmepumper hører med i kategorien grøn energi, men kræver, at det bliver gjort ordentlig. Vi er naturligvis eksperter på området varmepumper, og vi kan naturligvis også hjælpe dig.

Vi bestræber os, som altid, på at være de billigste på markedet, og vores mangeårige erfaring gør, at vi er både hurtige og effektive. Ring til os allerede i dag og hør, hvad vi har at sige om varmepumper til din bolig.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.