Montering af skotrender

Ved montering af nyt tag, udfører vores dygtige og kompetente fagmænd også opsætning af skotrender, når det er nødvendigt. Mangel på skotrender forårsager ofte fugtskader under taget, hvor en tætsluttende skotrende leder regnvandet væk fra taget, videre ned i tagrenden.

På de tage, hvor to tagflader mødes i et hjørne, som ved flerlængede bygninger, er en tæt monteret skotrende alfa og omega for at undgå fugt- og vandskader under taget i bygningen. Hos Vizion VVS har vi stor ekspertise inden for montering af skotrender på tage, så de slutter absolut tæt, og vi rådgiver gerne om, hvilke skotrender, der passer bedst til det valgte tag.

Undgå fugtskader – Professionel opsætning af skotrender

Er du ramt af fugtskader under taget, kan det med stor sandsynlighed skyldes, at dine skotrender på taget ikke slutter ordentligt tæt. Hos Vizion VVS tilbyder vi både udskiftning, reparation og montering af skotrender, så du for fremtiden undgår fugtskader.
Kontakt din lokale afdeling under Vizion VVS for et uforpligtende tilbud på reparation eller opsætning af skotrender på tage og lad os guide dig til den bedste løsning for dit tag. Vi står altid klar til at servicere dig bedst muligt, når det gælder reparation eller udbedring af dit tag.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.