Vandhane der drypper

Det er med vandhaner, som med så meget andet; med tiden bliver de slidt, der sætter sig kalkeaflejringer, og de virker ikke helt så godt, som de gjorde engang. Der er naturligvis meget VVS arbejde, man kan klare selv, ligesom man også gerne selv står for afkalkning af kaffemaskinen, men der er altså også nogle ting, som er bedst at lade en professionel om. Dette inkluderer bland andet dryppende vandhaner.

En vandhane, der drypper, gør det som regel af en af to forskellige årsager. I meget sjældne tilfælde kan kalkeaflejringer, rust eller lignende gøre, at ventilerne ikke kan lukkes ordentligt, men, som oftest, er der tale om en så simpelt ting som at skifte en pakning.

Nu tænker mange, at det klarer man da let selv, og ja, det er der også mange, som gør, men det forholder sig imidlertid sådan, at når det går galt, så går det rigtig galt, og så er det praktisk at have en erfaren VVS mand til at tage vare på det. Ofte er en dryppende vandhane blot første tegn på aldrende VVS installationer, som trænger til at blive set efter i sømmene, og derfor lyder anbefalingen således:

Har du en vandhane, der drypper? Vi ordner det i en fart, uden risiko for vandskader.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.