Installation og tilslutning af hvidevarer – Bestil VVS installatør

Skal du have installeret eller tilsluttet hvidevarer, så kan vi hjælpe dig hurtigt og til en fornuftig pris.

Vizion VVS kører lokalt i mange områder omkring Region Hovedstaden, hvor vi igennem adskillige år har hjulpet både private og erhverv med installation og tilslutning af alle slags hvidevarer.

Vores kompetente VVS installatører tilbyder tilslutning og installation af hvidevarer, herunder vaskemaskiner, opvaskemaskiner, køleskabe med eller uden vandtilslutning, vaskemaskiner og tørretumblere.

Mange kan godt gå og tro, at det er en større og udfordrende opgave at tilslutte og installere hvidevarer – men det er det absolut ikke for vores VVS installatører, der dagligt står for flere installationer og tilslutninger af hvidevarer.

Bestil en VVS installatør til tilslutning og installation af hvidevarer

Der er ikke mange ben i at tilslutte og installere hvidevarer, så prisen vil være meget stabil. Dog er vores VVS installatør nødt til at kende til, hvordan forholdene til installationen og tilslutningen i dit hjem eller på dit kontor er. Vi skal f.eks. lukke for vandet, hvis der skal foretages en vandtilslutning. Jo mere du kan oplyse os om forholdene på den adresse, hvor installationen af hvidevarerne skal foregå, des mere præcis kan vores pris blive.

VI kan også tilbyde at hente dine hvidevarer eller installere den allerede leverede maskine på din adresse. Vi giver naturligvis en pris til dig for tilslutningen, inden du vælger at hyre os til opgaven. Så ring endelig og få en uforpligtende snak med en af vore VVS installatører til opgaven.

Hurtig udrykning, en god service og fornuftige priser – det er en del af Vizion VVS’ service.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.