Køleskabe – Billig installation og reparation af køleskabe

Reparation af køleskab

Køleskabet er en af de vigtigste hvidevarer i køkkenet. Det bliver brugt dagligt af hele familien og en forkert temperatur, selv i kortere perioder, kan vise sig at være katastrofal – for ikke at sige livsfarlig. Derfor kan det være en god ide, især hvis man skulle være i tvivl, at få tjekket, om en mindre reparation af køleskabet skulle være nødvendig. Som minimum bør du have et køleskabstermometer, og løbende tjekke, om det måler korrekt.

Installation af køleskab

Vi står selvfølgelig også for installation af køleskabe, og skulle du stå i den situation, at du lige har købt et nyt køleskab, så står vi parate på sidelinien til at hjælpe dig.

Vi rykker gerne ud, selv med kort varsel, og installerer dit køleskab, eller tjekker om en reparation af dit køleskab skulle være nødvendigt. Vi rådgiver dig også gerne, om hvorvidt det overhovedet kan svare sig at få køleskabet repareret, eller om du er bedre stillet med at købe et nyt køleskab.

Da vi er medlem af Dansk VVS Garanti, er du sikret et stykke arbejde, som er godt udført, så tøv endelig ikke med at ringe, hvis uheldet er ude, og du mangler en til at stå for reparation af dit køleskab.

BLIV KONTAKT UFORPLIGTENDE AF OS – udfyld formularen:

….eller ring på 39 69 88 82 for at tale direkte med os med det samme.